Ce ne face diferiți

Abbraccio este mai mult decât o poveste culinară unde ingredientele se completează perfect dansând pe ritumurile savorii, transformând din preparate italienești adevărate experiențe culinare. Abbraccio este un manifest al gustului bun și al dorinței de a avea un impact pozitiv asupra clienților și asupra mediului.

 

Autenticitate: rețete tradiționale
și expertiza unor Chefi din Bella Italia 

 

Recunoști gustul unui preparat italienesc autentic?
Atunci, Abbraccio va deveni scurtătura ta preferată către bucătăria italienească.

Fiecare preparat care ajunge în fața ta este rezultatul a numeroase teste de calitate și de gust. Dacă ești un connoisseur când vine vorba de pizza, cu siguranță vei observa blatul subțire cu margine ușor crocantă, reprezentativ pentru modul în care îl pregătesc italienii. Preparat cu atenție de Chef Iulian, care a învățat măiestria pregătirii unei pizza veritabile chiar în bucătăriile unor restaurante din Bella Italia, fiecare blat se transformă într-un podium pe care ”dansează” ingredientele alese special pentru a obține gustul suprem.

Dirijorul pastelor este Chef Carlo, un italian care a decis să ne facă cunoștință cu chintesența rețetelor veritabile, unde fiecare ingredient este important, iar modul de preparare este un ritual care trebuie respectat cu atenție pentru a obține o explozie de gusturi și arome.

 

Rețete exclusive

Întotdeauna cauți în meniu acel preparat care să te invite într-o nouă călătorie culinară? Atunci, pregătește-te pentru un sejur lung, unde armonia gusturilor îți va seduce papilele gustative și le va face cunoștință cu sentimentul de ”amore a primo gusto”.

Descoperă în meniul Abbraccio sortimentele speciale de pizza și de paste, care poartă semnătura celor doi Chefi!

 

Sursa ingredientelor: de la producători locali și italieni

Cum reproduci perfect gustul unui preparat italienesc? Folosind ingrediente vero, aduse chiar din Italia. De aceea, atunci când guști un preparat Abbraccio simți gustul intens al brânzeturilor și al cărnurilor aduse din diferite zone ale Italiei. Guanciale, prosciutto cotto, salsice, pancetta, prosciutto crudo, parmezan, mozzarella di bufala, ricotta, fior di latte, provola dolce și multe alte ingrediente emblematice pentru bucătăria italienească vor fi coordonatele gustului unic pe care îl vei găsi în preparatele de la Abbraccio.

Cum adaugi prospețimea legumelor abia culese din grădină? Apelând la producători locali care să-ți furnizeze cele mai proaspete și savuroase legume.

Rezultatul final: un preparat autentic, unde gusturile se împletesc într-o simfonie culinară unică.

 

Grija pentru mediu

La Abbraccio spunem NU plasticului! Dacă ne vei vizita sau vei comanda pentru acasă, vei servi preparatele în farfurii de ceramică sau din ambalaje biodegradabile sau reciclabile. Pentru că viziunea noastră este ca fiecare experiență la Abbraccio să fie una pozitivă pentru tine, pentru noi și pentru mediu.

 

Abbraccio – pentru o îmbrățișare de gusturi și arome!  ­