Despre Abbraccio

Știi sentimentul de ”duminică oricând”? E momentul de relaxare cu parfumul unei pizza abia scoasă din cuptor sau al pastelor ”îmbrățișate” de sosuri și ingrediente proaspete.

La Abbraccio e duminică oricând.  

 

Abbraccio a început cu un vis de vară, în inima Italiei, la o trattorie de familie, unde o pizza fierbinte crea o sinergie unică de gusturi și arome între ingredientele proaspete și brânzeturile care se topeau pe blatul crocant.

Cu acel melanj de gusturi și acel parfum al unei pizze aburinde în gând, Cosmina și Iulian hotărăsc să aducă acea experiență în România, cu promisiunea să aibă autenticitatea Italiei și confortul din sânul familiei românești.

 

 

În 2019 se deschide Abbraccio în DN1 Value Centre, ca o pizzerie de familie, având alături doi Chefi cu experiență în la cucina italiana și proiectând valorile după care se ghidează într-o destinație culinară.

Astfel, Abbraccio transferă experiența din Italia pe masa românilor, ca o îmbrățișare caldă de gusturi și arome tradusă în pizza, paste și alte preparate care abia așteaptă să fie încercate.

 

Dacă recunoști o pizza autentică din 10, atunci trebuie să ajungi la Abbraccio.

Dacă pastele vero, proaspete, cu ingrediente special aduse din Italia, sunt preferatele tale, atunci trebuie să ajungi la Abbraccio.

Dacă vrei noi experiențe culinare, atunci permite-le celor doi Chefi de la Abbraccio să-ți fie ghizi prin pastele și sortimentele speciale de pizza într-o călătorie gustativă unică.

 

Pentru că Abbraccio este mai mult decât o destinație culinară, este locul în care pasionații de gust bun se întâlnesc să mănânce împreună.

 

Vino la Abbraccio! La prima vedere îți va părea o pizzerie, la prima gustare va deveni o agenție de turism culinar care îți va trimite papilele gustative în la cucina italiana de fiecare dată .

Abbraccio – Duminică oricând... pentru papilele tale gustative.