Focaccia

Focaccia

Focaccia, un tip special de pâine puțin crescută, al cărui aluat este alintat de uleiul de măsline extravirgin și de o saramură special pregătită pentru a umple crevasele formate prin apăsarea degetelor. Versatila focaccia are la bază o rețetă liguriană și se spune că a fost gătită prima oară de etrusci. Focaccia Abbraccio îți pregătește papilele gustative pentru o călătorie culinară pe tărâmul Genovei.

Doar ce-ți place

  • Foccacia simplă

    1.

    Foccacia simplă

    Aluat, ulei de masline

    18 lei

  • Foccacia cu mozzarella

    2.

    Foccacia cu mozzarella

    Aluat, mozzarella fior di latte, ulei de masline

    22 lei

  • Foccacia cu parmezan

    3.

    Foccacia cu parmezan

    Aluat, parmesan, ulei de masline

    22 lei

  • Foccacia cu usturoi

    4.

    Foccacia cu usturoi

    Aluat, usturoi, ulei de masline

    20 lei